Българка показа колко важно е да имаш морал и да си

...
Българка показа колко важно е да имаш морал и да си
Коментари Харесай

Жена намери плик с над 2 хиляди лева на улицата в Смолян

Българка сподели какъв брой значимо е да имаш морал и да си почтен.  

Вчера към 13.00 часа, на пешеходна пътека в региона на МБАЛ “Д-р Братан Шукеров “ в Смолян 49-годишна жена намира плик с огромна сума пари. Без съмнение добросъвестната жителка на с. Смилян подава сигнал за откритите пари.

Полицейските чиновници реагират неотложно, вземат сумата и я занасят за предпазване в локалното районно полицейско ръководство до намиране на притежателя. При прегледа на наличието на плика е открито, че в него има сума от 2251 лева, налични са и документи, удостоверяващи притежателя им – здравна лаборатория, намираща се в постройката на болничното заведение.

Междувременно чиновник от същата лаборатория се обажда на телефон 112, с цел да алармира за изгубена сума пари от техен пощальон, който трябвало да ги транспортира и съобщи в централното и ръководство. Така след удостоверение за наличието на плика парите са върнати на чиновник на здравното заведение.

Ръководството на ОД на МВР-Смолян изрича признателност за достойната постъпка и дейната гражданска позиция и героизъм на 49-годишната жена, написа blagoevgrad24.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР